פיש אנד צ'יפס לגמר ליגת האלופות
לקראת משחק גמר ליגת האלופות, שייערך בשבת הקרובה ויפגיש בין ברצלונה ליובנטוס, מציעה חברת דגת הארץ מתכון לפילה באס בבלילת בירה המוכר והידוע בשם – פיש אנד צ'יפס. להשלמת החוויה מומלץ להזמין מספר חברים לצפייה משותפת, להוסיף בירה טובה וצוננת, כמה נשנושים והכל מוכן לשריקת הפתיחה!
3 פילה של דג באס (מגשית פילה דג ישראלי טרי של דגת הארץ)
4 כוסות שמן לטיגון
1 כוס קמח
1 כפית מלח
1/2 כפית כמון
1/4 כפית פלפל שחור
1 כוס בירה בהירה
פרוסות לימון להגשה
הוראות הכנה:
מחממים שמן על להבה בינונית לטיגון חצי עמוק.
את הקמח, המלח, הכמון והפלפל מערבבים בקערה.
כשהשמן כמעט חם, מוסיפים לקערה את הבירה וטורפים עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה.
טובלים בבלילה את פרוסות הדג (מייבשים את נתחי הפילה באמצעות מגבת נייר לפני). אחרי שהדג מצופה בכולו בבלילה בצורה אחידה נותנים לעודפי הבלילה לטפטף לקערה.
מטגנים כ 5 דקות עד לקבלת צבע זהוב.
מעבירים את הדג המטוגן לנייר סופג.
מגישים חם עם פרוסות לימון טריות וצ'יפס
יחסי ציבור מתכונים -יחסי ציבור דגים – יחסי ציבור כדורגל