רונן הלל תקשורת ויחסי ציבור - ניהול מוניטיןרונן הלל תקשורת ויחסי ציבור - ניהול מוניטין
רונן הלל תקשורת ויחסי ציבור – ניהול מוניטין
משרד יחסי ציבור רונן הלל – ניהול מוניטין
אבן גבירול 2 תל-אביב03-6855282
YouTubeFacebookGoogle+Twitter
  • רונן הלל יחסי ציבור
  • אודות החברה
    • רונן הלל
    • תחומי התמחות
    • אמנת השירות
    • פרסי האריה השואג
    • English
  • דוגמאות לעבודות שביצענו
    • קטעי עיתונות
    • לקוחותינו בטלויזיה
  • לקוחות – משרד יחסי ציבור רונן הלל
  • חדר חדשות
    • הודעות יחסי ציבור
    • מאמרים שיווקיים
    • מאמרי יחסי ציבור
    • מאמרי דעה
    • משחקי באקו 2015
  • המלצות
  • ניהול מוניטין
    • חדשות – ניהול מוניטין
    • סיפורי הצלחה – ניהול מוניטין ברשת
    • טיפים למחיקת כתבות שליליות
  • צור קשר
Menu back  

המבורגר לנשיא ארצות הברית ברק אובמה

המבורגר

חברת Weber ישראל מגישה מתכונים אמריקאים קלאסיים עם טוויסט:

המבורגר קליפורניה עם גוואקמולה והמבורגר עוף טריאקי

נשיא ארצות-הברית, ברק אובמה, מבקר בישראל ובמיוחד לכבודו כחובב המבורגרים מושבע, מגישה וובר מתכוני המבורגר מנצחים.

חברת Weber האמריקאית המשווקת בישראל גרילים ובר-ביקיו מגישה מתכונים אמריקאים קלאסיים לכבודו של הנשיא האמריקאי ולקראת ביקורו הנשיאותי:

המבורגר קליפורניה עם גוואקמולה והמבורגר עוף טריאקי.

 

המבורגר קליפורניה עם גוואקמולה  – מנה מהמטבח הקליפורני

מצרכים: burger2

2 כפות בצל מגורר

1 אבוקדו גדול

2 כפות מיונז

2 עגבניות (רצוי תמר) מגולענות, מקולפות וחתוכות לקוביות

כף כוסברה קצוצה

2 כפיות מיץ ליים

בשר טחון, כמות שתספיק ל-4 המבורגרים: 800 – 1,000 גרם.

מלח

פלפל שחור

4 לחמניות המבורגר

 

הוראות הכנה:

שוטפים את הבצל הקצוץ במסננת דקה מתחת למים קרים ומייבשים.

בקערה בינונית מועכים את האבוקדו ומערבבים עם המיונז באמצעות מזלג.

מוספים את הבצל, את העגבניות, עלי הכוסברה, מיץ ליים ואת השום ומערבבים היטב.

מטבלים בנדיבות במלח, מכסים טוב עם ניילון נצמד או רדיד אלומיניום ושמים בצד.

 

מכינים גריל לצלייה ישירה בחום גבוה של 230 – 290 מעלות.

מכינים את הרשת לצלייה – מברישים במעט שמן או באמצעות חצי בצל טבול בשמן.

 

קולים את הפלפלים החריפים על האש תוך כדי הפיכה מדי פעם, עד שהקליפה משחירה .

מורידים מהאש ושמים בקעה מכוסה בניילון נצמד לכ-10 דקות.

כשהפלפלים מתקררים מקלפים אותם ומסלקים את הגרעינים – כדאי לעשות זאת עם כפפות חד פעמיות כדי למנוע צריבה של הפלפלים. קוצצים את הפלפלים לקוביות קטנות ומתחילים להכין את ההמבורגרים.

 

בקערה גדולה מערבבים את הבשר, הפלפלים החריפים, מלח ופלפל ומערבבים עם כמו שצריך באמצעות הידיים.

מחלקים את הבשר ל-4 ויוצרים 4 המבורגרים בעובי של 2 ס"מ לפחות.

טיפ של weber – באמצעות כף או אגודל יוצרים במרכז הקציצה שקע כך שמרכז ההמבורגר יהיה מעט יותר דק. דבר זה מאפשר צלייה אחידה של ההמבורגר ומונע ממנו להתבקע על הגריל.

צולים את קציצות ההמבורגר בצלייה ישירה בחום גבוה, כאשר המכסה של הגריל סגור. מידת עשייה של מדיום לוקחת  8 – 10 דקות. בזמן הצלייה הופכים את ההמבורגרים פעם אחת.

כשההמבורגרים כמעט מוכנים, קולים את הלחמניות על הגריל.

מורידים מהאש את הבשר והלחמניות, מסדרים את ההמבורגרים על הלחמניות ומוסיפים בראש כל קציצה כמות יפה של גוואקמולה.

 

המבורגר עוף טריאקי

בשר עוף טחון, כמות שתספיק  ל-4 קציצות

1/2 – 1 כוס פרורי לחם

1/4 כוס בצל ירוק חתוך לרצועות

1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה

ביצה גדולה

3 כפות רוטב טריאקי

2 כפיות חרדל דיז'ון איכותי

1 כפית שמן שומשום

1/2 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

שמן זית כתית מעולה (Extra Virgin)

4 לחמניות המבורגר

 

בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים (חוץ מהלחמניות…). מערבבים היטב, אבל לא יותר מדי.

מרטיבים את הידיים ויוצרים מהתערובת 4 המבורגרים יפים בעובי של כ-2 ס"מ.

במרכז כל קציצה יוצרים באמצעות כף או אגודל שקע, בקוטר של 2.5 ס"מ. פטנט זה מאפשר צלייה אחידה של ההמבורגר ומונע ממנו להתבקע על הגריל.

 

מכינים גריל לצלייה ישירה בחום בינוני של 175 – 235 מעלות.

צולים את הבשר עם מכסה סגור (בכל גריל של וובר מכסה שמונע בריחה של חום).

משך הצלייה המומלצת – 12 עד 14 דקות. לא כדאי להפוך יותר מפעם אחת.

ממש לקראת הסוף קולים את הלחמניות על הגריל.

מורידים את ההמבורגרים והלחמניות מהגריל.

אנחנו ממליצים להגיש עם בצל צלוי בגריל, חרדל, מיונז וקטשופ.

בתאבון!

Share this post
FacebookTwitterGoogle+PinterestLinkedIn
Related posts
שמחה ואושר
אלון אהרונוב – שתו מים
16 בדצמבר 2020
בן ציון וינצלברג ומגדלי הזיתים בישראל: "ההחלטה של ועדת המכסות במשרד הכלכלה, מעוררת תמיהות רבות"
13 בפברואר 2018
מתנות לסוף השנה
אומרים תודה רבה למורים ולמחנכים
11 ביוני 2017
ירדן איסק. גביע קסריה.צילום עמית שיסל
גביע קסריה ע"ש איתי אמיר ז"ל: גולשי ה-RSX יואב כהן וירדן איסק משדות ים ניצחו בדגם האולימפי
4 ביוני 2017
שבועות ברשת ג'נטלמן
ג'נטלמן מציעה מגוון מתנות ופרטי עיצוב לחג השבועות
29 במאי 2017
נימה אמיר ונויה ברעם. ראשונות באליפות אירופה במפרשיות 470 במונקו. צילום איגוד השייט
נויה ברעם ונינה אמיר ראשונות באליפות אירופה במפרשיות 470 במונקו
10 במאי 2017
  • קטעי עיתונות
  • לקוחותינו בטלויזיה
  • הודעות יחסי ציבור
  • מאמרי דעה
  • מאמרי יחסי ציבור
  • מאמרים שיווקיים
  • מאמרים שיווקיים
  • המלצות
  • תחומי התמחות
  • אמנת השירות
פרטי התקשרות
פנו אלינו עכשיו למידע נוסף על יחסי ציבור,תקשורת עכשווית וניהול מוניטין 0522508109

Find us on:

FacebookTwitterGoogle+YouTube
רונן הלל ניהול מוניטין

רונן הלל ניהול מוניטין

ליצירת קשר עם רונן הלל ניהול מוניטין באינטרנט

ניהול מוניטין  | ניהול מוניטין בגוגל, הסרת פסקי דין, מחיקת תוצאות שליליות | הסרת איזכורים שליליים, דחיקת תוצאות חיפוש וניקוי הרשת ממידע  שלילי | חברת ניהול מוניטין | Reputation management Protect Your Online Reputation | ניהול מוניטין ברשת רונן הלל ניהול מוניטין | רונן הלל תקשורת ויחסי ציבור |הסרה של תוצאות שליליות, ניהול מוניטין בגוגל, מחיקת פסקי דין, הסרת מסמכים משפטיים |Protect your name with Reputation Delete |

רונן הלל תקשורת ויחסי ציבור - ניהול מוניטין
בניית אתרים | אחסון אתרים