רונן הלל תקשורת ויחסי ציבור - ניהול מוניטיןרונן הלל תקשורת ויחסי ציבור - ניהול מוניטין
רונן הלל תקשורת ויחסי ציבור – ניהול מוניטין
משרד יחסי ציבור רונן הלל – ניהול מוניטין
אבן גבירול 2 תל-אביב03-6855282
YouTubeFacebookGoogle+Twitter
  • רונן הלל יחסי ציבור
  • אודות החברה
    • רונן הלל
    • תחומי התמחות
    • אמנת השירות
    • פרסי האריה השואג
    • English
  • דוגמאות לעבודות שביצענו
    • קטעי עיתונות
    • לקוחותינו בטלויזיה
  • לקוחות – משרד יחסי ציבור רונן הלל
  • חדר חדשות
    • הודעות יחסי ציבור
    • מאמרים שיווקיים
    • מאמרי יחסי ציבור
    • מאמרי דעה
    • משחקי באקו 2015
  • המלצות
  • ניהול מוניטין
    • חדשות – ניהול מוניטין
    • סיפורי הצלחה – ניהול מוניטין ברשת
    • טיפים למחיקת כתבות שליליות
  • צור קשר
Menu back  

בקר מוקפץ בחמש דקות!

חברת Weber ישראל מגישה – מבחר מתכונים להכנה על הגריל

 

ג'יימי פרובאיינס, השף של חברת וובר מגיש מתכון לבקר מוקפץ בחמש דקות.

רוטב

1/2 כוס ציר בקר

1/4 כוס רוטב צדפות אוריינטאלי (אופציה)

2 כפות רוטב סויה (רצוי דל נתרן)

1 כף סוכר

2 כפיות אבקת קורנפלור

 

מרינדה לבשר

1 כף שמן צמחי

1 כף שמן שומשום

1 כף ג'ינג'ר קלוף וקצוץ דק

2 שיני שום כתושות

חצי קילו  בשר בקר מסוג סינטה, פרוס לרצועות

 

שאר המרכיבים

3 פלפלים גדולים ויפים: 1 אגדום, 1 כתום ו-1 ירוק, חתוכים לרצועות בעובי בינוני

1 בצל בינוני, חתוך לאורכו ופרוס לרצועות

3 כוסות אורז מבושל

1/4 כוס כוסברה (אופציה למי שאוהב)

 

הכנה:

מכינים גריל לצלייה ישירה על חום של 230 – 285 מעלות.

בקערה גדולה מערבבים היטב את השמן, שמן סומסום, הג'ינג'ר והשום.

מוסיפים את רצועות הבשר ומערבבים היטב כך שהרטוב יכסה את הבשר מכל צדדיו.

בקערה נפרדת מכינים את הרוטב.

 

שמים על רשת הגריל משטח צלייה מסוג ווק לגריל, סוגרים את המכסה ומאפשרים לווק להתחמם כ-10 דקות. ל- weber מתקן ווק לגריל מיוחד.

שמים את הבשר, הבצל והפלפלים, ואת הרוטב ליד הגריל.

כשהווק ממש רותח, מעבירים את הבשר לצלייה תוך הקפדה על הפרדת הרצועות.

צולים את הבשר עד שהוא מתחיל להשחים במשך כדקה ובאמצע מערבבים פעם אחת.

מוסיפים את הפלפלים והבצל. צולים את התערבות ומערבבים מדי פעם.

יוצקים את הרוטב, מערבבים היטב כ-10 שניות, וסוגרים את מכסה הגריל. נותנים לכל להתבשל עד שהרוטב מתחיל לרתוח. ממשיכים לבשל עד שהוטב מצטמצם. מערבבים טוב כך שהרוטב מכסה את הבשר והירקות.

מוסיפים עלי כוסברה, מורידים מהאש ומגישים מעל אורז חם.

 

יחסי ציבור מזון וגסטרונומיה זה רונן הלל יחסי ציבור

Share this post
FacebookTwitterGoogle+PinterestLinkedIn
Related posts
שמחה ואושר
אלון אהרונוב – שתו מים
16 בדצמבר 2020
בן ציון וינצלברג ומגדלי הזיתים בישראל: "ההחלטה של ועדת המכסות במשרד הכלכלה, מעוררת תמיהות רבות"
13 בפברואר 2018
מתנות לסוף השנה
אומרים תודה רבה למורים ולמחנכים
11 ביוני 2017
ירדן איסק. גביע קסריה.צילום עמית שיסל
גביע קסריה ע"ש איתי אמיר ז"ל: גולשי ה-RSX יואב כהן וירדן איסק משדות ים ניצחו בדגם האולימפי
4 ביוני 2017
שבועות ברשת ג'נטלמן
ג'נטלמן מציעה מגוון מתנות ופרטי עיצוב לחג השבועות
29 במאי 2017
נימה אמיר ונויה ברעם. ראשונות באליפות אירופה במפרשיות 470 במונקו. צילום איגוד השייט
נויה ברעם ונינה אמיר ראשונות באליפות אירופה במפרשיות 470 במונקו
10 במאי 2017
  • קטעי עיתונות
  • לקוחותינו בטלויזיה
  • הודעות יחסי ציבור
  • מאמרי דעה
  • מאמרי יחסי ציבור
  • מאמרים שיווקיים
  • מאמרים שיווקיים
  • המלצות
  • תחומי התמחות
  • אמנת השירות
פרטי התקשרות
פנו אלינו עכשיו למידע נוסף על יחסי ציבור,תקשורת עכשווית וניהול מוניטין 0522508109

Find us on:

FacebookTwitterGoogle+YouTube
רונן הלל ניהול מוניטין

רונן הלל ניהול מוניטין

ליצירת קשר עם רונן הלל ניהול מוניטין באינטרנט

ניהול מוניטין  | ניהול מוניטין בגוגל, הסרת פסקי דין, מחיקת תוצאות שליליות | הסרת איזכורים שליליים, דחיקת תוצאות חיפוש וניקוי הרשת ממידע  שלילי | חברת ניהול מוניטין | Reputation management Protect Your Online Reputation | ניהול מוניטין ברשת רונן הלל ניהול מוניטין | רונן הלל תקשורת ויחסי ציבור |הסרה של תוצאות שליליות, ניהול מוניטין בגוגל, מחיקת פסקי דין, הסרת מסמכים משפטיים |Protect your name with Reputation Delete |

רונן הלל תקשורת ויחסי ציבור - ניהול מוניטין
בניית אתרים | אחסון אתרים