רונן הלל תקשורת ויחסי ציבור - ניהול מוניטיןרונן הלל תקשורת ויחסי ציבור - ניהול מוניטין
רונן הלל תקשורת ויחסי ציבור – ניהול מוניטין
משרד יחסי ציבור רונן הלל – ניהול מוניטין
אבן גבירול 2 תל-אביב03-6855282
YouTubeFacebookGoogle+Twitter
  • רונן הלל יחסי ציבור
  • אודות החברה
    • רונן הלל
    • תחומי התמחות
    • אמנת השירות
    • פרסי האריה השואג
    • English
  • דוגמאות לעבודות שביצענו
    • קטעי עיתונות
    • לקוחותינו בטלויזיה
  • לקוחות – משרד יחסי ציבור רונן הלל
  • חדר חדשות
    • הודעות יחסי ציבור
    • מאמרים שיווקיים
    • מאמרי יחסי ציבור
    • מאמרי דעה
    • משחקי באקו 2015
  • המלצות
  • ניהול מוניטין
    • חדשות – ניהול מוניטין
    • סיפורי הצלחה – ניהול מוניטין ברשת
    • טיפים למחיקת כתבות שליליות
  • צור קשר
Menu back  

איך עושים כריך סאב ברוטב פלפלים קלויים? יחסי ציבור עם בשר זה רונן הלל

כריך סאב  – כדורי בשר ברוטב פלפלים קלויים

משרד יחסי ציבור רונן הלל מוביל פעילות לרשתות מזון, חברות גרילים ומסעדות.  הודעה לתקשורת משרד יח"צ רונן הלל  

 

ג'יימי פרובאיינס, השף של חברת וובר מגיש מתכון לSubmarine Sandwich   – כריך אמריקאי קלאסי!

כריך סאב (ידוע גם ככריך גיבורים) מורכב מלחמנייה ארוכה, בגט או ג'בטה פרוסים ומלאים בכל טוב…

 

לרוטב פלפלים קלויים

3 פלפלים אדומים יפים

3 כפות שמן זית כתית מעולה (Extra Virgin)

2 כפות חומץ בלסמי

1/4 כוס שקדים פרוסים וקלויים

2 כפיות רסק עגבניות

1 שן שום כתושה

1/4 כוס בזיליקום טרי קצוץ גס

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל  שחור גרוס

 

לכדורי בשר

כחצי קילו בשר טחון לקציצות (לבקש מהקצב לפי הטעם האישי, רצוי לא בשר רזה מדי)

1/2 כוס פירורי לחם

1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה

1 ביצה טרופה

3 כפות רסק עגבניות

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור גרוס

4 לחמניות גדולות (אפשר גם מיני בגט, או חצאי בגט, ג'בטה וכו') פרוסות לאורך

 

הוראות הכנה:

מכינים את הגריל לצלייה בחום בינוני של 175 – 232 מעלות.

קולים את הפלפלים על האש (רצוי להשאיר את המכסה בגור ככל שניתן) הופכים מדי פעם, עד שהקליפה נשרפת קלות מכל הצדדים.

מניחים את הפלפלים בקערה ומכסים בניילון נצמד.

כעבור כ-10 דקות מוציאים את הפלפלים מהקערה, מקלפים אותם בזהירות ומנקים היטב מגרעינים.

מכניסים את הפלפלים לבלנד, מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב וקוצצים קלות בבלנד עד לקבלת רוטב (הרוטב לא צריך להיות חלק מדי).

שמים את הרוטב בצד ומכינים את כדורי הבשר.

בקערה מערבבים היטב את כל המרכיבים.

לוקחים קערה נוספת ושמים בה מעט מים. מרטיבים את הידיים ויוצרים כדורי בשר – 16 כדורים שווים בגודלם. לא כדאי ליצור כדורים דחוסים מדי.

משטחים מעט את הכדורים ומעבירים לצלייה.

 

צולים את כדורי הבשר על הגריל. לקבלת מידת עשייה של מדיום צולים את הבשר למשך כ-8 והופכים באמצע פעם אחת.

כמובן שמידת העשייה היא לפי הטעם האישי.

ממש לפני שמורידים את כדורי הבשר מהאש, קולים את הלחמניות במשך דקה.

 

הרכבת הכריך – בכל לחמנייה שמים 4 כדורי בשר ומכסים ברוטב פלפלים.

Share this post
FacebookTwitterGoogle+PinterestLinkedIn
Related posts
שמחה ואושר
אלון אהרונוב – שתו מים
16 בדצמבר 2020
בן ציון וינצלברג ומגדלי הזיתים בישראל: "ההחלטה של ועדת המכסות במשרד הכלכלה, מעוררת תמיהות רבות"
13 בפברואר 2018
מתנות לסוף השנה
אומרים תודה רבה למורים ולמחנכים
11 ביוני 2017
ירדן איסק. גביע קסריה.צילום עמית שיסל
גביע קסריה ע"ש איתי אמיר ז"ל: גולשי ה-RSX יואב כהן וירדן איסק משדות ים ניצחו בדגם האולימפי
4 ביוני 2017
שבועות ברשת ג'נטלמן
ג'נטלמן מציעה מגוון מתנות ופרטי עיצוב לחג השבועות
29 במאי 2017
נימה אמיר ונויה ברעם. ראשונות באליפות אירופה במפרשיות 470 במונקו. צילום איגוד השייט
נויה ברעם ונינה אמיר ראשונות באליפות אירופה במפרשיות 470 במונקו
10 במאי 2017
  • קטעי עיתונות
  • לקוחותינו בטלויזיה
  • הודעות יחסי ציבור
  • מאמרי דעה
  • מאמרי יחסי ציבור
  • מאמרים שיווקיים
  • מאמרים שיווקיים
  • המלצות
  • תחומי התמחות
  • אמנת השירות
פרטי התקשרות
פנו אלינו עכשיו למידע נוסף על יחסי ציבור,תקשורת עכשווית וניהול מוניטין 0522508109

Find us on:

FacebookTwitterGoogle+YouTube
רונן הלל ניהול מוניטין
רונן הלל תקשורת ויחסי ציבור - ניהול מוניטין
בניית אתרים | אחסון אתרים